Despre noi - Echipa de Videografi de nunta ION MARIN
Bine ai venit

Numele meu este Ion Marin

In spatele brand-ului IONMARIN se afla o echipa. Impreuna cu colegul meu Alex si Laura oferim un serviciu de videografie prestat cu seriozitate, interes, atentie la detalii si eticheta.
Ne plac nuntile frumoase organizate in cel mai mic detaliu, cautam provocari noi si oameni frumosi.
Videografia de nunta este singura activitate pe care o desfasuram si facem acest lucru cu daruire maxima.

Am inceput activitatea in anul 2009  impreuna cu colegul meu Alex iar din 2015 s-a alaturat si Laura efortului nostru de a duce videografia de nunta la cel mai performant nivel. Colaborand impreuna pentru fiecare eveniment am reusit sa evoluam si sa ne mandrim cu portofoliul nostru. Noi suntem o echipa din Cluj Napoca insa avem evenimente in toata tara.

Practicam stilul video juranalistic (in acelasi timp incercand sa evidentiem cele mai frumoase clipe). Nu ne place sa regizam, ne place sa surpindem. In special ne axam pe evidentierea emotiilor si expresiilor dintr-o perspectiva jurnalistica.

Scopul nostru este de a inregistra cele mai frumoase amintiri ale nuntii la cea mai inalta calitate care ne-o permite tehnologia astfel incat sa te poti bucura de momentele frumoase ale nuntii tale de fiecare data cand apesi PLAY.

Daca pregatesti un eveniment deosebit si iti plac filmele noastre, abia asteptam sa te cunoastem!

Daca doresti o imagine de cea mai buna calitate te asteptam sa ne contactezi folosind formularul de la rubrica CONTACT !

 

Videografie de Nunta
Daca pui la cale un eveniment important in viata ta si vrei un clip memorabil care spune o poveste, contacteaza-ne!
10 Ani de Experienta
Incepand din anul 2009 studiem nevoile clientilor nostri si suntem intr-o cuntinua competitie cu noi insine, pentru a ridica standardul calitativ in domeniul videografiei de nunta.
Peste 800 de ore filmate
In decursul activitatii noastre am acumulat un numar de peste 800 de ore filmate.