menu

 

 

 

 

 

Despre noi

Daca esti in cautare de cele mai bune servicii video pentru nunta ta aici cu siguranta le vei gasi! :) Te invitam sa accesezi portofoliul video sa te convingi.

In spatele brandului ION MARIN suntem o echipa de videografi. Mai precis Ion, Alex si Radu. Am inceput activitatea in anul 2009 impreuna cu colegul meu Alex iar din 2015 s-a alaturat si Radu efortului nostru de a duce videografia de nunta la cel mai performant nivel. Colaborand impreuna pentru fiecare eveniment am reusit sa evoluam si sa ne mandrim cu portofoliul nostru. Noi suntem o echipa din Cluj Napoca insa avem evenimente in toata tara. Impreuna reusim sa surprindem cele mai frumoase momente ale nuntii tale.

 

Practicam stilul video juranalistic (in acelasi timp incercand sa evidentiem cele mai frumoase clipe). Nu ne place sa regizam, ne place sa surpindem. In special ne axam pe evidentierea emotiilor si expresiilor dintr-o perspectiva jurnalistica. 

Scopul nostru este de a inregistra cele mai frumoase amintiri ale nuntii la cea mai inalta calitate care ne-o permite tehnologia astfel incat sa te poti bucura de momentele frumoase ale nuntii tale de fiecare data cand apesi PLAY.

Daca pregatesti un eveniment deosebit si iti plac filmele noastre, abia asteptam sa te cunoastem! 

Daca doresti o imagine de cea mai buna calitate te asteptam sa ne contactezi folosind formularul de la rubrica CONTACT !